DataObiad II danie
Poniedziałek 15.02.Makaron z serem białym i musem waniliowo – jogurtowym, Kompot truskawkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, jajka, ser, seler
Wtorek
16.02.
Bitki wieprzowe w sosie własnym, ziemniaki, ogórek w słupki, Kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, seler
Środa
17.02.
Łazanki ze słodką kapustą, Kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, jajka, seler
Czwartek 18.02.Ryba łosoś, ziemniaki, marchewka oprószana, Kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, seler, ryba
Piątek
19.02.
Pierogi ruskie (ziemniaki, ser biały), Kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, soja, seler, jajka, ser
Poniedziałek 22.02.Spaghetti z mięsem mielonym i sosem Neapolitańskim, posypka serowa, Kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, jajka, seler, ser
Wtorek 23.02.Pulpety drobiowe w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka z jabłkiem, Kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, seler, jajka
Środa
24.02.
Bigos z mięsem i chlebem, Kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, jajka, seler, białko sojowe
Czwartek 25.02.Makaron penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i kurczakiem, Kompot truskawkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, dwutlenek siarki
Piątek
26.02.
Ryba miruna, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, Kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, seler, jajka, ryba

ZASTRZEGA SIĘ MOŻLIWOŚCI ZMIAN W JADŁOSPISIE. Intendent Anna