Godziny wydawania posiłku: 11.30 – 13.30

Prosimy o dokonywanie opłat do 10-go każdego miesiąca „z góry” za dany miesiąc. Informacja o płatnościach za dany miesiąc będzie podana sms-em lub w dzienniku elektronicznym.

Prosimy Rodziców o nie wchodzenie do jadalni podczas wydawania obiadów oraz oczekiwanie na dzieci w holu szkoły.

Przypominamy też i prosimy o dostosowanie się do prośby:

– Nieobecność uczniów na obiedzie powinna być zgłoszona osobiście lub telefonicznie w sekretariacie szkoły tel. (17) 87-14-438 lub stołówce szkolnej tel. 696-013-895 w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka do godziny 15:00, a najpóźniej do godz. 8.00 w dniu nieobecności dziecka.

– Zgłoszenie nieobecności dziecka jest warunkiem odpisu za niewykorzystany obiad. Nie należy samemu odliczać obiadów: naliczenia za dany miesiąc będą przekazywane SMS-owo lub informacją w dzienniku elektronicznym.

– Niedokonanie płatności przez 2 miesiące skutkuje wstrzymaniem wydawania posiłku dziecku, co nie uwalnia Rodzica od dokonania wpłaty za zaległości.

– Odpłatność za obiady należy bezwzględnie uiścić z góry za dany miesiąc do 10 dnia każdego miesiąca na wskazane konto bankowe: BS Niechobrz 74 9163 0009 2001 0000 8864 0050

JADŁOSPIS 24.11.2025 — 05.12.2025

DataObiad II danie
Poniedziałek
24.11.
Risotto z mięsem mielonym i kapustą białą, sos pomidorowy, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Wtorek
25.11.
Eskalopki drobiowe, ziemniaki, kalafior z masłem i bułką tartą, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Środa
26.11.
Łazanki ze słodką kapustą, pieczarką i mięsem mielonym, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Czwartek
27.11.
Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak, seler z rodzynką na jogurcie, kompot truskawkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Piątek
28.11.
Ryba duszona, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka, ryba
Poniedziałek
01.12.
Makaron z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, dwutlenek siarki
Wtorek
02.12.
Kluski śląskie z musem truskawkowym, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Środa
03.12.
Jajo sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem na ciepło, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, seler, jajka
Czwartek
04.12.
Bitki wieprzowe w sosie własnym, kasza bulgur, sałatka z czerwonych buraczków, kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Piątek
05.12.
Roladki serowe z ziemniakami i cebulką, keczup, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, jajka

ZASTRZEGA SIĘ MOŻLIWOŚCI ZMIAN W JADŁOSPISIE!

Comments are closed.