Godziny wydawania posiłku: 11.30 – 13.30
Prosimy o dokonywanie opłat do 10-go każdego miesiąca „z góry” za dany miesiąc. Informacja o płatnościach za dany miesiąc będzie podana sms-em lub w dzienniku elektronicznym.
Prosimy Rodziców o nie wchodzenie do jadalni podczas wydawania obiadów oraz oczekiwanie na dzieci w holu szkoły.
Przypominamy też i prosimy o dostosowanie się do prośby:
– Nieobecność uczniów na obiedzie powinna być zgłoszona osobiście lub telefonicznie w sekretariacie szkoły tel. (17) 87-14-438 lub stołówce szkolnej tel. 696-013-895 w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka do godziny 15:00, a najpóźniej do godz. 8.00 w dniu nieobecności dziecka.
– Zgłoszenie nieobecności dziecka jest warunkiem odpisu za niewykorzystany obiad. Nie należy samemu odliczać obiadów: naliczenia za dany miesiąc będą przekazywane SMS-owo lub informacją w dzienniku elektronicznym.
– Niedokonanie płatności przez 2 miesiące skutkuje wstrzymaniem wydawania posiłku dziecku, co nie uwalnia Rodzica od dokonania wpłaty za zaległości.
– Odpłatność za obiady należy bezwzględnie uiścić z góry za dany miesiąc do 10 dnia każdego miesiąca na wskazane konto bankowe: BS Niechobrz 74 9163 0009 2001 0000 8864 0050

JADŁOSPIS 24.11.2025 — 05.12.2025
| Data | Obiad II danie |
| Poniedziałek 24.11. | Risotto z mięsem mielonym i kapustą białą, sos pomidorowy, kompot wiśniowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler |
| Wtorek 25.11. | Eskalopki drobiowe, ziemniaki, kalafior z masłem i bułką tartą, kompot śliwkowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka |
| Środa 26.11. | Łazanki ze słodką kapustą, pieczarką i mięsem mielonym, kompot porzeczkowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler |
| Czwartek 27.11. | Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak, seler z rodzynką na jogurcie, kompot truskawkowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler |
| Piątek 28.11. | Ryba duszona, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, kompot śliwkowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka, ryba |
| Poniedziałek 01.12. | Makaron z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami, kompot porzeczkowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, dwutlenek siarki |
| Wtorek 02.12. | Kluski śląskie z musem truskawkowym, kompot agrestowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka |
| Środa 03.12. | Jajo sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem na ciepło, kompot wiśniowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, seler, jajka |
| Czwartek 04.12. | Bitki wieprzowe w sosie własnym, kasza bulgur, sałatka z czerwonych buraczków, kompot owocowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler |
| Piątek 05.12. | Roladki serowe z ziemniakami i cebulką, keczup, kompot agrestowy Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, jajka |
ZASTRZEGA SIĘ MOŻLIWOŚCI ZMIAN W JADŁOSPISIE!

Comments are closed.