Informujemy, że od dnia 2 stycznia 2024 roku opłata za posiłek wynosi 9 zł.

Przypominamy też i prosimy o dostosowanie się do prośby:

– Nieobecność uczniów na obiedzie powinna być zgłoszona osobiście lub telefonicznie w sekretariacie szkoły tel. (17) 87-14-438 lub stołówce szkolnej tel. 696-013-895 w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka do godziny 15:00, a najpóźniej do godz. 8.00 w dniu nieobecności dziecka.

– Zgłoszenie nieobecności dziecka jest warunkiem odpisu za niewykorzystany obiad. Nie należy samemu odliczać obiadów: naliczenia za dany miesiąc będą przekazywane SMS-owo lub informacją w dzienniku elektronicznym.

– Niedokonanie płatności przez 2 miesiące skutkuje wstrzymaniem wydawania posiłku dziecku, co nie uwalnia Rodzica od dokonania wpłaty za zaległości.

– Odpłatność za obiady należy bezwzględnie uiścić z góry za dany miesiąc do 10 dnia każdego miesiąca na wskazane konto bankowe: BS Niechobrz 74 9163 0009 2001 0000 8864 0050

JADŁOSPIS 24.03 – 04.04.2025

DataObiad II danie
Poniedziałek
24.03.
Spaghetti z mięsem mielonym z sosem neapolitańskim i pomidorami, posypka serowa, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Wtorek
25.03.
Kopytka ziemniaczane ze szpinakiem okraszone kiełbasą podwawelską, surówka z marchewki i jabłka, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarna, seler, jajka, białko sojowe
Środa
26.03.
Filet z indyka duszony w sosie pieczarkowym, kasza bulgur, sałatka z czerwonych buraczków i papryki, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Czwartek
27.03.
Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki, surówka z selera i żurawiny, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, seler, jajka
Piątek
28.03.
Ryba miruna duszona, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, oliwa virgin, kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka, ryba
Poniedziałek
31.03.
Filet z kurczaka z papryką, marchewką, ananasem w sosie słodko- kwaśnym z ryżem, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Wtorek
01.04.
Ryba łosoś, frytki z pieca konwekcyjnego, surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką i szczypiorkiem na jogurcie, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, ryba
Środa
02.04.
Pieczeń rzymska z sosem pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa zielona z masłem, kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Czwartek
03.04.
Bigos z kapusty mieszanej, karkówka, pieczarka, kiełbasa podwawelska, pieczywo, kompot truskawkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka, białko sojowe
Piątek
04.04.
Roladki serowe na waflu (ser biały, ziemniaki, cebulka), keczup łagodny, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka

ZASTRZEGA SIĘ MOŻLIWOŚCI ZMIAN W JADŁOSPISIE!

Comments are closed.