Godziny wydawania posiłku: 11.30 – 13.30

Prosimy o dokonywanie opłat do 10-go każdego miesiąca „z góry” za dany miesiąc. Informacja o płatnościach za dany miesiąc będzie podana sms-em lub w dzienniku elektronicznym.

Prosimy Rodziców o nie wchodzenie do jadalni podczas wydawania obiadów oraz oczekiwanie na dzieci w holu szkoły.

Przypominamy też i prosimy o dostosowanie się do prośby:

– Nieobecność uczniów na obiedzie powinna być zgłoszona osobiście lub telefonicznie w sekretariacie szkoły tel. (17) 87-14-438 lub stołówce szkolnej tel. 696-013-895 w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka do godziny 15:00, a najpóźniej do godz. 8.00 w dniu nieobecności dziecka.

– Zgłoszenie nieobecności dziecka jest warunkiem odpisu za niewykorzystany obiad. Nie należy samemu odliczać obiadów: naliczenia za dany miesiąc będą przekazywane SMS-owo lub informacją w dzienniku elektronicznym.

– Niedokonanie płatności przez 2 miesiące skutkuje wstrzymaniem wydawania posiłku dziecku, co nie uwalnia Rodzica od dokonania wpłaty za zaległości.

– Odpłatność za obiady należy bezwzględnie uiścić z góry za dany miesiąc do 10 dnia każdego miesiąca na wskazane konto bankowe: BS Niechobrz 74 9163 0009 2001 0000 8864 0050

JADŁOSPIS 08.12.2025 — 19.12.2025

DataObiad II danie
Poniedziałek
08.12.
Spaghetti z mięsem mielonym, pomidor, sos Bolognes z posypką serową, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Wtorek
09.12.
Filet z indyka duszony w sosie porowym, ziemniaki, marchewka z chrzanem, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler
Środa
10.12.
Naleśniki z serem i sałatką owocową, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten i ziarno, seler, jajka, groch
Czwartek
11.12.
Kotlet mielony, ziemniaki, kapusta kiszona na ciepło, kompot owocowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Piątek
12.12.
Kotleciki rybne z pieca konwekcyjnego, ziemniaki, fasolka szparagowa z masłem, kompot agrestowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, jajka, ryba
Poniedziałek
15.12.
A’la gołąbki z mięsem, kapustą, sos pomidorowy, kompot wiśniowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Wtorek
16.12.
Kotlet drobiowy, frytki z pieca, sałata lodowa z rzodkiewką na jogurcie, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka
Środa
17.12.
Kopytka z masłem, marchewka z brzoskwinią, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, ryba
Czwartek
18.12.
Ryba miruna z pieca po grecku, ziemniaki, ogórek w słupki, kompot porzeczkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, ryba
Piątek
19.12.
Makaron z jabłkiem i cynamonem, kompot śliwkowy
Zawiera alergeny: mleko i pro. poch., gluten, seler, jajka

ZASTRZEGA SIĘ MOŻLIWOŚCI ZMIAN W JADŁOSPISIE!

Comments are closed.